Op een open, positieve en directe manier werken wij met veel plezier samen met cliënten aan verandering in voelen, denken en doen

Onze online psychologen

Kim Clancy (1975)

kim-clansy Eind 1998 heb ik mijn studie psychologie, afstudeerrichting klinische- en gezondheidspsychologie, aan de Rijksuniversiteit Leiden afgerond. Achtereenvolgens heb ik gewerkt bij de Riagg Delfland, de HSK Groep en Ensis. Sinds 2007 ben ik werkzaam bij een GGZ instelling op de afdeling angststoornissen.

Naast mijn postdoctorale opleiding tot gz-psycholoog en tot cognitief gedragstherapeut VGCt heb ik een aantal opleidingen en cursussen gevolgd waaronder de opleiding tot EMDR therapeut. Daarnaast ben ik geïnteresseerd in The Work van Byron Katie en heb me daar verder in gespecialiseerd.

In mijn werk houd ik er van om op een open en heldere manier te communiceren met cliënten en daarbij klachtgericht te werk te gaan. Bespreken van gedachten, gevoelens en gedrag staan daarbij centraal.

Registraties:

  • gezondheidszorgpsycholoog BIG
  • psycholoog NIP
  • cognitief gedragstherapeut VGCt
  • AGB code: 94-008838

Monique Janssen (1974)

monique-janssen

Na een jaar studie in Oxford (UK) studeerde ik klinische- en gezondheidspsychologie aan de Rijksuniversiteit Leiden. In de jaren na mijn afstuderen (1999) deed ik de postdoctorale opleidingen tot cognitief gedragstherapeut VGCt en gezondheidszorgpsycholoog BIG. Daarnaast volgde ik diverse opleidingen en trainingen waaronder die tot EMDR therapeut en ‘The Work trainer’ van Byron Katie.

Ik ben ervaren in behandeling van diverse psychische problematiek, waaronder arbeidsgerelateerde problemen. Momenteel werk ik bij een GGZ instelling op de afdeling angststoornissen. Ik doe daar zowel individuele- als groepsbehandelingen, geef groepstrainingen en werk mee aan wetenschappelijk onderzoek. Ik werk graag cliënt- en klachtgericht en qua behandelduur zo kort mogelijk, maar zo lang als nodig is.

Voor het opzetten van een eigen(tijdse) praktijk met als speerpunt kwalitatief goede, voor de cliënt op maat gesneden psychologische zorg vond ik in Kim Clancy en Andrés Neira de Back goede partners. Vanwege affiniteit met landgenoten in het buitenland, kozen wij voor wereldwijde beschikbaarheid en dus voor online therapie via Skype video.

Registraties:

  • gezondheidszorgpsycholoog BIG
  • psycholoog NIP
  • cognitief gedragstherapeut VGCt
  • AGB code: 94-008837

Paulette Bauer

paulette bauer

EYE2EYE PSYCHOLOGEN